G-K9KBHTNRRG
REKLAM ALANI

çorlu belediye başkanı kim olacak

REKLAM ALANI
çorlu belediye başkanı kim olacak
Başkan Sarıkurt ve Yüceer Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt ve CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Çorlu’yu adım adım gezerek halkla buluşmaya, Çorlu ve Tekirdağ’ın geleceği, huzuru ve refahı için hayata geçirecekleri projeleri Çorlu halkı ile paylaşmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Parkı yanında kurulan pazartesi pazarı ve Reşadiye Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer’le birlikte esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Sarıkurt, gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşlardan gelen talepleri dinledi.

İşimiz gücümüz Çorlu ve işimiz gücümüz Tekirdağ diyerek yollarına devam ettiklerini belirten Başkan Sarıkurt ve Yüceer; pazartesi pazarı ve Yunus Emre Caddesi ziyaretlerinin ardından Çorlu Belediyesi Aşevi’ne giderek iftar hazırlıklarını takip ettiler. İftar için pişirilen yemeklerde ‘Bir nebze bizim de tuzumuz olsun’ diyerek yemek kazanlarının başına geçen Sarıkurt ve Yüceer, yemek yapımında aşevi personeline yardımcı olurken çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Çorlu Belediyesi Aşevi ziyaretinin ardından Reşadiye Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi’ne giderek esnaflarla buluşan, vatandaşlarla selamlaşan Sarıkurt ve Yüceer, bir yandan seçim broşürlerini dağıtırken bir yandan da projelerini anlattılar.

Mahalle ziyaretlerinin ardından Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenen ramazan ayının ilk iftar programında binlerce Çorlulu ile buluşan Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt ve CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer hem yemek ikramında bulundular hem de masaları dolaşarak oruçlarını açmak için iftar çadırına gelen vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İftar programının ardından Eğitim-İş Tekirdağ 2 No’lu Şubesini ziyaret eden Başkan Sarıkurt ve Yüceer, sendika yönetimi ve üyelerine hayata geçirmeyi planladıkları eğitim projeleri hakkında açıklamalarda bulundular.

Güne mahalle buluşmalarıyla devam eden Sarıkurt ve Yüceer, Şeyhsinan Mahallesi sakinleriyle Olcay Kıraathanesinde bir araya geldi. Burada yaptıkları konuşmada vatandaşlara seslenen Sarıkurt ve Yüceer, Çorlu ve Tekirdağ’a sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, Atatürk ilke ve devrimleri ışığında hizmet edeceklerini ifade ettiler.

Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt ve CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer günü hemşehri dernekleri ziyareti ile sürdürdü. Tüm Kastamonulular Derneği (TÜMKASDER) Başkanı Ali Topçu ve yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Sarıkurt, “Kentimizin farklı renklerini yansıtan hemşehrilerimize bizleri ağırladıkları için teşekkür ederiz. Hep birlikte yaşadığımız Çorlu’muz ve Tekirdağ’ımızda kültürel alanda yepyeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt yeni güne İstiklal Marşımızın millî marş olarak kabul edilişinin 103. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programa katılarak başladı. Başkan Sarıkurt düzenlenen programın ardından yaptığı açıklamada, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz kahramanlarımızı ve millî şairimiz Mehmet Âkif Ersoy’u saygı ve minnetle anıyorum.” dedi.

Esnaf ziyaretleri sırasında gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Sarıkurt, “Esnafımız başımızın tacı ama güler yüzlü esnafımızın yeri gerçekten apayrı… Seçim çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ederken ziyaret ettiğimiz esnafımızın yüzündeki gülümseme ve samimi karşılama en büyük motivasyon kaynağımız. O samimiyet ve sıcak duyguları hissedince ‘gerçekten de halkın başkanı olmuşum’ diyorum. Kimi zaman geçmişten bir fotoğraf ya da bir anıyla yanıma gelerek mutluluklarını paylaşan kıymetli hemşehrilerim; sağ olun, var olun. İyi ki varsınız!” diye konuştu.

Ev ziyaretlerini de sürdüren Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, eşi Emel Sarıkurt ile Nusratiye Mahallesi sakinlerinden Kara ailesinin evinde iftar sofrasına misafir oldu.

Misafirperverlikleri nedeniyle Kara ailesine teşekkür eden Başkan Sarıkurt daha sonra seçim çalışmaları kapsamında Türk Harb-İş Sendikası Trakya Temsilcisi Adnan Yüksel ve yönetimini ziyaret ederek gelecek dönem Çorlu için planladıkları projeleri aktardı.

Günün son buluşmasını sanatseverlere ayıran Başkan Sarıkurt, Çorlu Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Emel Altıntaş ile dernek yöneticilerini ziyaret etti. Gelecek dönemde Çorlu’ya değer katacağına inandığı kültürel projeleri anlattı.

Başkan Sarıkurt seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ